Så tycker våra studerande

Innan jag påbörjade den här utbildningen trodde jag mig veta en hel del om demenssjukdomar, och också om de personer som har en sådan diagnos. Jag kan idag säga: oj, så fel jag hade, jag visste absolut bara en mycket liten del, ungefär som att öppna en bok på flera hundra sidor och endast läsa två.

På bara ett par månader har jag fått många aha-upplevelser när jag praktiserat. Och massor av tips och idéer som tagits upp på utbildningen. Att fokusera på det positiva hos de personer vi vårdar är ord som jag fått med mig. Det gäller att se personen här och nu och den verklighet de lever i. Att tacka för möjligheten att få arbeta med de människor som behöver mig.

Jag har fått så mycket mera kunskap och vet var och hur jag kan hitta ännu mer. Jag tackar min hemkommun för möjligheten att gå denna utbildning, det tog mycket av min kraft men det var värt varenda minut.

Anette Johansson, specialistutbildad undersköterska inom demensvård

—– 

En helt fantastisk utbildning, som ger en fördjupad kunskap inom det området som jag alltid har brunnit för och vill utvecklas inom. Skolan är lyhörd för de studerandes tankar och åsikter, vilket gör att man som studerande känner sig delaktig och har inflytande på kursinnehållet. Utbildningen öppnar dessutom nya vägar, den har gjort så att jag har fått det arbetet som jag just nu arbetar med.

Att träffa nya vänner från hela landet med samma mål och intresse som mig och dela erfarenheter gör att man utvecklas enormt som person och vågar ta för sig mer på sin egen arbetsplats, man vet att där alltid finns någon som stöttar en.

Jag kan varmt rekommendera Consensums utbildning inom äldrehälsa.

Tillsammans vill vi förändra och förbättra omsorgen för våra fantastiska äldre, nu och i framtiden!

Jessica Björkstrand, snart specialistutbildad undersköterska inom Äldrehälsa.

—–

En gedigen utbildning som gett fördjupade kunskaper och specialistkometens för arbete inom palliativ vård. Trevliga närträffar och bra föreläsare. Denna utbildning har stärkt mig i min yrkesroll och öppnat nya vägar. För mig blev det anställning på Hospice i Helsingborg.

Ulla Gustavsson, Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård

—–

Jag gillar lärarna, andan på skolan. Inte för stelt och väldigt högt i tak! Jag tror att jag pga av att jag börjat läsa fått ny chans till arbeten inom psykiatrin, även om jag ej är klar ännu. Arbetsgivaren är positiv till att vi utbildar oss. Upplägget är bra eftersom jag kan arbeta med uppgifterna på mina lediga dagar.

Susanne, Specialistutbildad undersköterska