Uppstart med nya studerande

I september-16 startade 37 förväntansfulla studerande utbildningen Specialistutbildad undersköterska inom Demens i Lund. Utbildningen är på 200 Yhp och kommer att pågå under sammanlagt 4 terminer på halvtid.

Utifrån samtal med de studerande är upplägget på utbildningen positivt och bidrar till att man kan fortsätta sitt arbete under tiden man studerar. Närträffarna på skolan beskrivs som givande och läraren är både lättsam och intressant att lyssna på samt ger utrymme för diskussion.

”Under närträffarna får man träffa personer i samma yrkesroll och man lär sig att sätta ord på det som man gör.”

”Genom utbildningen får jag bekräftat att sättet jag arbetar på är rätt, samtidigt som jag får möjlighet att utvecklas”.

”Min arbetsgivare är positiv till utbildningen och ger stöd i form av uppmuntran och förhoppningsvis möjlighet till att jag kan göra min LIA under arbetstid.”

”Min arbetsgivare är positiv till att utbildningen och menar att denna gör vad den kan för att underlätta för att kombinera arbetet och studier.”

 

Bläddra i Aktuellt arkiv. Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>