Uppdragsutbildningar

Consensum har många års erfarenhet av att genomföra skräddarsydda utbildningar med offentliga och privata företag och institutioner som uppdragsgivare. Även våra yrkeshögskoleutbildningar kan ges som uppdragsutbildning.

Yrkeshögskoleutbildningar

De utbildningar på yrkeshögskolenivå vi kan erbjuda med start under 2018 och 2019 är utbildning till Stödpedagog, Specialistutbildad undersköterska inom demens och Specialistutbildad undersköterska inom psykisk ohälsa. Utbildningarna kan köpas i delkurser eller i sin helhet.

Förkunskaper

Utbildningarna vänder sig till dem som redan arbetar inom vård och omsorg. Yrkeshögskolan är en eftergymnasial utbildningsform och i de ordinarie utbildningarna ställs krav på gymnasium och även särskild behörighet, se behörighetskrav under varje utbildning. Vid köp av en uppdragsutbildning är det uppdragstagaren som bestämmer vilka förkunskapskrav som ska gälla, vi rekommenderar dock att de som går utbildningen har gymnasieutbildning då utbildningen ställer högre krav än i gymnasieskolan.  Datavana är ett krav då utbildningen ges på distans.

Upplägg

En hel utbildning går vanligtvis på halvfart distans under 80 veckor.

Träffar kan antingen äga rum i våra lokaler i Lund/Sollentuna alternativt ute hos uppdragsgivaren, utbildningen kan också vara helt webbaserad.

Antalet träffar varierar utifrån uppdragsgivarens önskemål.

Vi är alltid lyhörda för uppdragsgivarens önskemål och behov samt flexibla vad gäller utbildningstakt, utbildningsplats och tidpunkt.

Betyg och yrkeshögskoleexamen

Efter varje avslutad delkurs sätts betyg. De som går del av en utbildning erhåller ett utbildningsbevis och den som går hela utbildningen får en yrkeshögskoleexamen.

 

Skräddarsydda utbildningar

Som arbetsgivare är du välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan utifrån dina behov av kompetensutveckling. Genom åren har vi arrangerat uppdragsutbildningar för många nöjda företag och institutioner.

 

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till mig!

Renée Wallin
Verksamhetsledare
renee.wallin@consensum.se
08-120 230 48