Yrkeshögskolan

Uppdragsutbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar för offentliga och privata företag, verksamheter och organisationer. Även våra yrkeshögskoleutbildningar kan anpassas till uppdragsutbildningar. Vi är lyhörda för era önskemål och behov samt flexibla vad gäller utbildningstakt, utbildningsplats och tidpunkt.

Yrkeshögskoleutbildningar
De utbildningar på yrkeshögskolenivå vi kan erbjuda med start under 2019 och 2020 är utbildning till Stödpedagog, Specialistutbildad undersköterska inom demens, Specialistutbildad undersköterska inom psykisk ohälsa och Specialistutbildad undersköterska inom palliativ vård. Ni kan välja hela eller delar av kursen.

Förkunskaper
Utbildningarna vänder sig till dem som redan arbetar inom vård och omsorg. Vid köp av en uppdragsutbildning är det uppdragstagaren som bestämmer vilka förkunskapskrav som ska gälla, vi rekommenderar dock att de som går utbildningen har gymnasieutbildning. Datorvana är ett krav då utbildningen ges på distans.

Upplägg
Utbildningen går vanligtvis på halvfart och på distans under 80 veckor. Träffar kan antingen äga rum i våra lokaler i Lund/Sollentuna alternativt ute hos uppdragsgivaren. Antalet träffar varierar utifrån uppdragsgivarens önskemål. Utbildningen kan också vara helt webbaserad.

Betyg och yrkeshögskoleexamen
Efter varje avslutad delkurs sätts betyg. De som går en del av en utbildning erhåller ett utbildningsbevis och den som går hela utbildningen får en yrkeshögskoleexamen.

Skräddarsydda utbildningar
Som arbetsgivare är du välkommen att höra av dig till oss med en förfrågan utifrån dina behov av kompetensutveckling. Genom åren har vi arrangerat utbildningar för många nöjda företag, verksamheter och organisationer.

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er!