Yrkeshögskolan

Kurs på tom plats

Kurs på tom plats

Kurs på tom plats för dig som vill fördjupa och bredda dina kunskaper.

Välfärdsteknik 17 Yhp

Kurstid 200430-200614
Sista ansökningsdag 26 april
Digitala träffar: introduktion 30/4 kl. 9-10 , digital träff 14/5 kl. 9-16

Kursens syfte är att den studerande ska få kännedom om aktuell välfärdsteknik och hur den kan användas. Den studerande ska kunna informera och stödja kollegor, den enskilde och anhöriga i tekniska och digitala lösningar för att behålla eller öka trygghet, aktivitet, delaktighet eller självständighet.

–         Aktuell tillgänglig välfärdsteknik

–         Välfärdsteknik under utveckling, framtidsorientering

–         Lagstiftning, integritet och övervakning

–         Etik och värdegrund kopplat till välfärdsteknologi

Intresseanmälan skickas till renee.wallin@consensum.seVåra utbildningar

Psykisk ohälsa

Psykisk ohälsa

Du får lära dig det senaste om olika psykiatriska diagnoser, behandling, omvårdnad, rehabiliteringsmetoder, suicidprevention samt mycket användbara samtalstekniker. Utbildningen kommer att ge dig en yrkeshögskoleexamen.

Läs mer
Demens

Demens

Du kommer att fördjupa dig i olika demenssjukdomar och hur du kan bidra till ett ökat välbefinnande och delaktighet för personen med demens utifrån ett personcentrerat och rehabiliterande förhållningssätt. Utbildningen kommer att ge dig en yrkeshögskoleexamen.

Läs mer
Stödpedagog

Stödpedagog

Vill du ta nästa steg i LSS-arbetet som pedagogisk metodstödjare i teamet? Du kommer fördjupa dina kunskaper inom funktionsvariationsområdet, pedagogiska metoder, verktyg, samt få lära dig användbara samtalstekniker. Utbildningen kommer att ge dig en yrkeshögskoleexamen.

Läs mer
Palliativ vård

Palliativ vård

Utbildningen ger dig färdigheter och kompetenser för att skapa de bästa förutsättningarna för en god livskvalitet hos personer med obotlig sjukdom. Utbildningen kommer att ge dig en yrkeshögskoleexamen.

Läs mer
Enstaka kurser

Enstaka kurser

Enstaka kurser för dig som vill fördjupa och bredda dina kunskaper

Läs mer
Enstaka kurser

Uppdragsutbildning för arbetsgivare

Alla våra yrkeshögskoleutbildningar består av ett antal kurser som vi erbjuder var för sig som uppdragsutbildning för offentliga och privata företag, verksamheter och organisationer. Flexibilitet finns vad gäller utbildningstakt, plats och tidpunkt.

Läs mer
Studera på yrkeshögskola

Studera på yrkeshögskola

YH-utbildningar kombinerar teori och praktik. För att vara behörig till studier på YH-skola ska du först och främst ha en grundläggande behörighet. En YH-utbildning leder till yrkeshögskoleexamen.

Läs mer

Skräddarsydda uppdragsutbildningar

Vi skräddarsyr utbildningar för offentliga och privata företag och institutioner. Även våra yrkeshögskoleutbildningar kan anpassas till företagsutbildningar. Vi är lyhörda för era önskemål och behov samt flexibla vad gäller utbildningstakt, utbildningsplats och tidpunkt.

Läs mer